Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Arnhemse Uitnacht – Huis Oostpool

26 januari 2018, 19:30 - 23:00

Tijdens de Arnhemse Uitnacht wordt Huis Oostpool het decor van een uitnodigende rondleiding langs de studio’s, theaterzaal, kantoren en werkplaatsen van Toneelgroep Oostpool. Elke ruimte biedt een andere belevenis: een theatermonoloog achter een bureau, een performance bij het kopieerapparaat en een dansuitvoering in het repetitielokaal.

De huisregisseurs van Oostpool stelden het programma samen met musici, dansers, dichters, ontwerpers en beeldend kunstenaars uit Arnhem en wijde omgeving. Allen gaan ze met hun bijdrage in op de lijfspreuk van Toneelgroep Oostpool: hoe nu mens te zijn?

Van 19:30 tot 23:00 uur starten er doorlopend rondleidingen vanuit de foyer van Huis Oostpool, Nieuwstraat 58. De bar is de hele avond open. Toegang is gratis.

Arnhemse Uitnacht
Tijdens de 1e Arnhemse Uitnacht presenteren ruim vijftig culturele instellingen, organisaties en kunstenaars zich op diverse locaties in de Arnhemse binnenstad. Het publiek kan de hele avond èn nacht geheel gratis talloze optredens, acts en programma’s bijwonen. Bekijk het hele programma op www.arnhemseuitnacht.nl

Gegevens

Datum:
26 januari 2018
Tijd:
19:30 - 23:00
Website:
https://www.toneelgroepoostpool.nl/arnhemseuitnacht

Locatie

Toneelgroep Oostpool
Nieuwstraat 58
Arnhem, 6811 HX NL
+ Google Maps

Organisator

Toneelgroep Oostpool
Website:
https://www.facebook.com/Oostpool/