Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bridge to Liberation Experience 2017

15 september 2017, 20:30 - 22:00

http://www.arnhemshart.nl

Na 3 succesvolle eerdere edities komt ook dit jaar ‘The Bridge to Liberation’ terug! Een beleving voor jong en oud waar op een unieke manier bij de Slag om Arnhem in 1944 wordt stil gestaan. Door middel van dans, muziek, optredens van grote Nederlandse artiesten, film en special effects worden de verhalen levend gemaakt en komen de emoties bij alle generaties en alle soorten mensen op verschillende momenten binnen.

Samen met duizenden mensen op een historische plek stil staan bij wat oorlog met mensen doet, en samen beseffen wat vrijheid betekent. De Slag om Arnhem staat metafoor voor de “strijd” van burgers en militairen tijdens oorlog toen en nu. Vanuit persoonlijk perspectief wordt het publiek meegenomen in een verhaal over oorlog en vrijheid.

Kom langs op 15 september 2017 om 20.30 uur bij de Arnhemse Rijnkade aan de voet van de John Frostbrug waar we met elkaar de slag herdenken en eren wie ere toekomt.

The Bridge to Liberation Experience is een initiatief van stichting Bridge to Liberation en wordt mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem, Stichting Ondernemersfonds Arnhem, Vfonds, Provincie Gelderland en Arnhem Ambassadeurs.

www.bridgetoliberation.nl

Gegevens

Datum:
15 september 2017
Tijd:
20:30 - 22:00
Evenement Tags:

Locatie

John Frostbrug
Jacob Groenewoudplantsoen
Arnhem, gelderland 6811 Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.bridgetoliberation.nl/