Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Coehoorn Centraal of niet?

28 september 2017, 20:00 - 21:30

http://www.arnhemshart.nl

Donderdag 28 september, staat deze vraag centraal in de speciale filmproductie ‘De Hoorn’. Deze film gaat in het Coehoornpark in première. In deze unieke film geven diverse omwonenden hun mening over het alweer 4 jaar geleden ontstane buurtparkje Coehoornpark. 25 jaar na de sloop van de Kleine Eusebiuskerk is deze plek tot leven gekomen.

Een groep bewoners heeft zich de afgelopen tijd met ziel en zaligheid ingezet om, met beperkte middelen, er een levendig stadsparkje van te maken. Maar ontwikkelaars staan al klaar om er een iconisch gebouw te plaatsen. In de film ‘De Hoorn’ worden de eerste reacties van de buurt met het oog op de toekomst gepeild. De film vormt hiermee de aftrap voor de discussie: hoe denken de bewoners en ondernemers uit de buurt over de toekomst van het Coehoornpark?
De tijdelijke openluchtbioscoop is vrij toegankelijk. Naast deze opmerkelijke buurtfilm wordt exclusief de korte film PAUL (15min) vertoond van Victor van Vloten en Robert van Wingerden over de Zuid-Afrikaanse jongen Paul wiens grote droom het is om een echte surfer te worden. En de film DE GLASAPEN VAN MURANO (50 minuten) van Gilles Frenken over de Arnhemse kunstenaar Erik Buijs die een glaswerk mag maken in het wereldberoemde glasatelier van Murano in Venetië.

Kortom, een prachtige Arnhemse filmavond!

De avond aanvang is om 20.00 in het Coehoornpark (tegenover Stella by Starlight).

Gegevens

Datum:
28 september 2017
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Tags:

Locatie

Stadspark Coehoorn
Coehoornstraat
Arnhem, Gelderland 6811LA Nederland
+ Google Maps