Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziek bij de Buren Arnhem 2017

10 december 2017, 11:00 - 23:30

http://www.arnhemshart.nl

Op zondagmiddag 10 december 2017 presenteert Arnhem voor de vijfde maal wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de 1optredens plaatsvinden in minstens 100 huiskamers verspreid door de hele stad. Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Arnhem en maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat Arnhem op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk, zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Arnhemse muzikaliteit en gastvrijheid.

Nationale Muziek bij de Burendag
Muziek bij de Buren is gestart, zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar tegelijkertijd leren kennen. Dankzij sociale media staan wij in contact met de hele wereld, maar vaak kennen wij onze eigen buren niet eens. Daar wil Muziek bij de Buren verandering in brengen. Door de intieme setting van de huiskamer ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers. Bezoek aan één van de optredens geeft gegarandeerd een blijvende herinnering aan een warm onthaal van gastvrije en muzikale stadsgenoten.

Muziek bij de Buren mag zich inmiddels hét huiskamerfestival van Nederland noemen. Vorig jaar vonden er namelijk 1287 optredens plaats in 429 huiskamers verspreid over acht Nederlandse steden. Op 10 december 2017 zullen, tijdens deze Nationale Muziek bij de Burendag, deuren opengaan in maar liefst vijftien steden, waaronder Arnhem.

De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken.

Aanmelden of meer informatie? Klik hier!

Gegevens

Datum:
10 december 2017
Tijd:
11:00 - 23:30
Evenement Tags:
, ,