Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RUNFEST!: Sint Jansbeek

10 december 2017, 10:30 - 13:00

http://www.arnhemshart.nl/

Gaan jullie op zondag 10 december mee hardlopen langs de nieuwe Jansbeek? Deze stroomt sinds lange tijd weer door de binnenstad en dat willen we vieren met een ARNHEM RUNFEST!
We verzamelen om 10.30 uur bij Café Brasserie Dudok aan de Koningstraat 40. Daar krijgen we eerst een korte uitleg over de historie en de nieuwe aanleg van de beek door wethouder Gerrie Elfrink. Vervolgens gaan we lopen naar de bron van de Jansbeek in Park Zijpendaal en weer terug tot aan de monding in de Rijn. De route vanaf Dudok naar de bron tot aan de monding en weer terug bedraagt ongeveer acht kilometer.

We lopen door de Arnhemse binnenstad, over de singels en door de parken Sonsbeek en Zijpendaal. De paden zijn merendeels verhard en in de parken deels onverhard. Het tempo is rustig want het is vooral een feestje! Na het lopen krijgen we bij Dudok een drankje en een lekkere kop soep aangeboden. De deelname en catering zijn gratis. Dus kom allemaal op 10 december naar Café Brasserie Dudok en neem vooral ook je buren, loopmaatjes, familie en vrienden mee.

Want RUNFEST is een gezellig feestje!!

Programma: 10.30 uur ontvangst in Dudok en inleiding door wethouder Gerrie Elfrink 11.00 uur hardlopend naar de bron, de monding en terug naar Dudok 12.00 uur runnersborrel met soep in Dudok.

Gegevens

Datum:
10 december 2017
Tijd:
10:30 - 13:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Dudok
Koningstraat 40
Arnhem, Gelderland 6811DH Nederland
+ Google Maps