Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Santa Run Arnhem – Donatie

21 december 2016, 19:00 - 21:00

€14,50

Altijd al (met je vrienden) in een kerstmanpak door het centrum van Arnhem willen rennen? Dat kan op woensdag 21 december om 19:00!

Dit jaar wordt door Town Events, in samenwerking met Unicef, de Santa Run voor de 3e keer in de binnenstad van Arnhem georganiseerd op woensdag 21 december 2016.

De Santa Run is een initiatief vanuit de Hogeschool Arnhem en Nijmegen met als doel om geld in te zamelen voor schoon drinkwater voor de kinderen in Aleppo, Syrië. Alle opbrengsten afkomstig van het evenement zal worden geïnvesteerd in waterputten voor de kinderen in Aleppo.

Misschien heb je de vorige edities al enthousiaste mensen in een kerstmanpak voorbij zien rennen in de stad Arnhem of Nijmegen? Deze keer kun jij erbij zijn! Wegens enorme succesverhalen voorgaande jaren zal de Santa Run ook dit jaar beginnen en eindigen op de Korenmarkt waar ook een afterparty plaats vindt.

Wil je er zeker van zijn dat je er dit jaar bij bent? De voorgaande jaren waren de kaarten al ruim van te voren uitverkocht dus zorg dat je er er bij bent via deze link!

Voor slechts €14,50 inschrijfgeld (inclusief kerstmanpak, goodiebag t.w.v. 50,00 euro en nog veel meer) kan je meelopen en krijg je toegang tot de afterparty. Elke deelnemer steunt door middel van het inschrijfgeld schoon drinkwater voor kinderen in Aleppo.

Gegevens

Datum:
21 december 2016
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€14,50

Locatie