Arnhems Hart

Arnhems Hart is een zeer actief en betrokken Bewonersgroep in de Arnhemse binnenstad. Door veel met o.a. de gemeente Arnhem te overleggen kunnen we samen veel dingen doen en mogelijk ook veranderen. Arnhems Hart heeft zeer goede contacten reeds al gelegd en onderhoud deze dan ook goed. Geregeld lopen of fietsen wij de wijk door en gaan een gesprek nooit uit de weg.

Door een goede samenwerking te hebben met Buurtcentrum Dag Hamelen organiseren we samen vaak leuke dingen. Van voorlezen tot een bingo en knutselen maar ook gewoon lekker kletsen met een bakje koffie erbij. We merken dat bewoners elkaar daar op een spontane manier ontmoeten en een fijne omgang met elkaar hebben. Sociaal en ook openlijk kunnen praten zonder gebonden ergens aan te zitten.

Samen de wijk opbouwen voor mens en dier en met elkaar in gesprek zijn en blijven, zijn de speerpunten, maar ook elkaar helpen als er problemen zijn. Of samen de wijk in om dingen op te knappen of te realiseren. Maar daarvoor is hulp nodig en misschien wel van jou? Heb je zin en interesse om Arnhems Hart te helpen of heb je dingen die anders kunnen? Mail of bel ons gewoon!

We zitten op vele sociale media zodat ook uw stem bij anderen komt, ons volgen kan op Facebook, Twitter, Google+, Tumblr, LinkedIn, YouTube en Instagram.

Arnhems Hart,
p/a Sint Walburgisplein 45,
6811 BZ Arnhem,
Tel: 06-39872028.

Mail: redactie@arnhemshart.nl