Verkeersmaatregelen December-2016

01-Op het Kerkplein is men reeds begonnen met de grondwerkzaamheden voor de nieuwbouw. Dit kan enig hinder geven op en rond het plein.

02-Bij Bartok is men nog steeds bezig met het realiseren van appartementen en een winkel. Door aan- en afvoer kan overlast ontstaan.

03-Op de hoek Beekstraat-Broerenstraat is men nog bezig met het verleggen van kabels.

04-Vanwege sloopwerkzaamheden kan men hier hinder onder vinden door geluid en het afvoeren van het puin.

* De Markt is vanaf nu geen parkeerplaats meer, voertuigen die er op staan worden gewoon bekeurd door de handhavers. Met lichtborden word dit ook nog extra duidelijk gemaakt.

Om De Markt kan men gewoon (betaald) parkeren, er zijn ook 4 invalide parkeerplaatsen aanwezig. Men kan op koopavonden, zaterdagen en zondagen betaald parkeren op Prinsenhof. (Zie blauwe pijl) Om De Markt zullen deze week diverse nieuwe verkeersborden worden geplaatst. Ook worden er de zgn. nietjes geplaatst om een fiets te stallen.

Vanaf donderdagmiddag tot en met vrijdag middag mag men niet parkeren vanaf de zijde Rechtbank t/m het Provinciehuis. Hier staan elke vrijdag markt kramen.

*Parking De Trans zal binnenkort volledig vrij worden gegeven om te parkeren. De bouwhekken worden verzet. Men kan hier nog niet elektrisch laden aangezien er nog een kabel gelegd moet worden daarvoor.

*We geven het nogmaals maar aan: Op de Arien Verhoeffstraat mag men, t.h.v. de nieuwe woningen, aan beide kanten niet meer parkeren. Velen zijn hier ook al bekeurd.

Kerst:

-Vanwege opbouw kerstversieringen e.d. kan men soms even hinder ondervinden in het centrum. Wees kalm en denk ook aan hun veiligheid!

-Op 18 december a.s. vindt de Kerstmarkt plaats in het winkelcentrum. Hierdoor kunnen delen en/of straten afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

-Op de Jansplaats staat deze maand een ijsbaan, dus verkeer kan er niet of moeilijk langs.

©www.arnhemshart.nl

Reacties via FaceBook:

Reacties op dit artikel kan men hier plaatsen.........