Verkeersmaatregelen november 2017

http://www.arnhemshart.nl

 

Verkeersmaatregelen november 2017

K- Kerkplein e.o.: Momenteel schiet men behoorlijk op met de Sint Jansbeek. Men heeft nog verkeershinder naast de Eusebiuskerk waar de varenbeek komt. Alsmede vanaf Damstraat tot aan Sint Catherinaplaats. >> Q-park is gewoon normaal bereikbaar via Beekstraat of Menthenstraat.
Stratenmakers zijn behoorlijk bezig om de huidige wegen weer begaanbaar te maken m.b.t. de Sint Jansbeek. Dus dagelijks worden weer stukken weg en trottoirs geopend voor jullie.

N- Nieuwstraat: De Nieuwstraat is niet meer toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer, dit is voetgangersgebied geworden. Vanaf Weerdjesstraat tot aan de Rijnkade is men nog bezig met de Sint Jansbeek te bouwen. Soms is de Rijnkade (boven) afgesloten.

R- Rodenburgstraat: Vanaf het Eusebiusplein tot aan de Trans is het afgesloten tot 5 november a.s.. Daarna gaat men vanaf de Turfstraat tot aan de Trans verder en is dit afgesloten van 6 november tot 27 november a.s. >> Parkeerplaats de Trans blijft gewoon bereikbaar.

A- Arien Verhoeffstraat: Vanaf 6 t/m 19 november a.s. is deze afgesloten vanaf de Markt tot Achter de Stadswaag. Daarna is vanaf 20 november a.s. deze afgesloten vanaf de Rodenburgstraat tot Achter de Stadswaag. (Bewoners zijn ingelicht.)

B- Bartok: Door de nieuwbouw kan men hinder ondervinden van aan- en afvoer bouwmaterialen.

M- Mariënburgstraat: Vanaf 30 oktober a.s. gaat deze ongeveer drie weken dicht voor gemotoriseerd verkeer van 07.00 tot 16.30 uur op werkdagen. Buiten deze uren is de straat wel toegankelijk voor verkeer. Voetgangers kunnen gewoon passeren en winkels/woningen zijn bereikbaar.

Voor de forenzen:
John Frostbrug: Op 30 & 31 oktober en 1 & 6 november a.s. is er onderhoud op de rijbanen en fietspaden. Dit is vanaf 19.00 uur tot 06.00 uur steeds. Er is steeds een rijbaan vrij en fietsers/voetgangers kunnen er gewoon overheen. >> Let op de verwijzingsborden en pas je snelheid aan!

Schelmseweg: Hier worden de komende 4 weken bomen geveld tussen de Bakenbergseweg en Amsterdamseweg. Tijdens de kap is dit gedeelte afgesloten voor het verkeer, er staan omleidingsborden.

Reacties op dit artikel kan men hier plaatsen.........